swirus22 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 witam szukam już dosyć długo i nigdzie nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi na pytanie jakiego typu jest złącze diagnostyczne w megane coupe 1996, czy jest to obd, obd2 czy jeszcze jakieś inne, chciałbym zrobić sobie interfejs i nie wiem do jakiego typu złącza. może ktoś jest posiadaczem jakiegoś taniego interfejsu z allegro do takiej meganki i podzieli się spostrzeżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Z twego co wiem to tylko oryginalny Renault, nic innego nie podchodzi, a nawet jak podchodzi to zdecydowana większość funkcji nie jest dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus22 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 rok temu gaz zakładałem to koleś podpinał jakiś interfejs do reni i pokazywał mi na kompie błędy i jak się je kasuje ale wtedy nie interesowałem się tym ale zdawało mi się że to raczej nie mógł być jakiś ranaultowy. kontakt do kolesia sie urwał wiec nie mam jak zapytać. oczywiście interfejs do auta a nie do gazu, do gazu już sobie zrobiłem:) [ Dodano: 2010-02-27, 13:42 ] foto interfejsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi-77 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 witam jaki interfefs do samochodu by sie nadał z allegro do megane I z góry dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus22 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 widzę że chyba nikt nie ma tutaj pojęcia o tym kompletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Dlaczego tak twierdzisz? Jest kilka tematów na ten temat. Przeczytałeś choć jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 OBD2 a resztę sobie szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 OBD2 został wprowadzony dopiero w Megankach II. Wpiszcie w szukajkę hasło "interfejs" i już będzie co czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi