ziolo Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Nie jestem pewien więc konkretnie nie chcę doradzać ale chyba są to takie same jak w Scenicu. A jeśli jest to phase I to katalog z częściami samochodowymi pokazuje że te lamp są stosowane w HB, Classicu, Cabrio i Scenicu. Coupe ma chyba każda te podwójne. bula taki mam zamiar. Bardzo mi się podobają. Jeśli jesteś zorientowany to mi powiedz albo ktoś inny kto wie. Jakie podłączenie do kostek mają te lamy??? Bo ja mam H4 czyli jedna kostka. A są przecież jeszcze te co mają 2xH7 czy H1 i tam podłączenie jest chyba inne. Czy trzeba coś przerabiać czy wszystko pasuje na oryginalne kostki od Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Coupe ma chyba każda te podwójne.nie każda, w 1997/1998 była seria z jednokomorowymi z silnikami 1.6 i 2.0 8v (ja taką mam) dwukomorowe są H7, a jednokomorowe H4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 No. Więc już wszystko wiemy na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Angel Eye do megane II pojawiły się juz jakiś czas temu na allegro luk dis osobiście mi się nie podobają :/ wygladaja jak lampy w bmw albo gulfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Właśnie zastanawiałem się nad tymi lampami co driver mówi, jeszcze za soczewkę i ringi bym ich nie skreślił ale te diody i to świecidło u góry na długości lampy przegieły pałe... więc zdecydowałem się na inny zakup i wygląda to mniej więcej tak: Troszke nie dopasowane wszystko ale jeszcze zderzak nie był niczym przykręcony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 ale piszesz zagmatwanie rozumiem ze kupiles xenony i zderzak od rs'a? mozesz napisac ile dales za zderzak bo jestem w trakcie szukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 snap, poprawiłem to co napisałem bo sam nie mogłem się zrozumieć ;-) zderzaki przód i tył już mam z pół roku cena 1,3, a lampy kupiłem dwa tyg temu Koniec OT a co do tych ANGEL EYES to powiem tak ze wielu kumpli ma coś w tym stylu i winnych autach i narzekają ze marnie świecą, parują i ogólnie chińszczyzna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 wracajac do tematu to sa jeszcze inne wersje przednich lamp do M2 ale oczywiscie nie ma ich w PL [ Dodano: 2007-11-11, 15:48 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 te co piszesz ze nie dostępne w pl są na ebay.de , jest jeszcze w skawinie filia IN.PRO i oni mówili mi ze moga to sprowadzić ale cena powyżej 800zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Zwracam się po raz kolejny. Chodzi mi o mój post na samej górze. A dokładnie pytanie co do podłączenia Angel Eyes do Meg. Jakieś przeróbki? Oryginalne kostki? Powiedzcie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuciano Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Na allegro widnieje kilka aukcji z AE do MII np. http://moto.allegro.pl/item268743299_lampy...chrom_wawa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 bylo juz o nich pisane. okropne i koniec tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eseli Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliving Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam ,mam pytanie czy przednie światła black engel ayes bedą pasowały z megane do scenic rocznik 97?Prosże o odpowiedz.Jeżeli tak to proszę podać jakieś adresy gdzie mógłbym dostać w miare tanio te światła .Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Chyba tylko na allegro. Z tego co wiem to przednie lampy w Megi i w Scenicu są takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi