Choina Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Chyba An(g)ielskich Oczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy__1 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 A jaka konkretna firma do Megi II jest ok z tych calych ENGEL EYES bo widze ze piszecie wszystko ale o firmie jakos niewiele ;-) daje przyklad pewnych lamp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Firma "Kogucik - made in China" lub w najlepszym wypadku Taiwan :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Wyczytałem wyżej ze juz ktos nad tym problemem sie zastanawiał ale nie znalazłem zakończenia. Tak wiec. Czy mozna zrobić tak aby światał mijania nie gasły przy włączeniu długich? mogę to poprostu zmostkowac? Martwi mnie tylko moment zapalenia dwuch na raz. Sprawdzał juz ktoś z Was? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mameo Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ja bym wolał kupic firmy Sonara ale szkoda ze nie ma takich produktów tylko sa Junyan wiec jest słaba jakość wykonana widocznie problem jest uszczelnianiem i jakosc oświetlania na drodze.Myśle ze moze bedzie nowość reflektory lepszego firmy to wtedy bedzie mozna bawic a tak Firmy Junyan nie ma co wydawać wole poczekac jak bedzie nowość produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi