Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

pawelp2008 się żeni

pawelp2008

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

gratulacje Paweł <ok> Jak to mi szepnął do ucha szacowny wuj mojej żony składając życzenia z okazji ślubu "Lepiej nie będzie, może częściej" :lol:

a tak bardziej serio - powodzenia :-D wrzuć jakieś fotki jak już bedzie uwieziony... tzn... tego... eee.. co to ja chciałem... zaobrączkowany ;)

Paweł - a taki był z Ciebie fajny "Herbatnik" tylko chrupać :-):-)

No ale skoro musisz <ok>

To moje Gratulacje :-) i witaj po drugiej stronie lustra :-)

Tylko pamiętaj :!:

Po ślubie "Alicjo" zabiorą Ci czerwone pantofelki i już nigdy nie wylądujesz w Kansas :cry:

Tak jak miesiąc wcześniej w tym temacie obiecywałem, dołączam dziś do innych, w tym szczególnym dla Was Aniu i Pawle dniu i składam najserdeczniejsze życzenia na nowej drodze życia. By każdy dzień był piękniejszy od poprzedniego, byście każdego dnia odkrywali siebie na nowo, by każde te odkrycie owocowało nowym, głębszym uczuciem i zauroczeniem sobą. No i by to trwało w nieskończoność.

Tego życzymy my, taki jeden znajomy- gojgien z rodziną.

Pawle i Aniu. Wielki dzień nastał - dwie połówki połączyły się w jedną <ok> Od teraz będziecie Wy razem, podczas gdy dotąd byliście Paweł i Ania - osobno :-) Składamy Wam życzenia przede wszystkim szczęścia i zdrowia - żeby Wam nigdy życie ciężkim nie było, a tych przykrych spraw by było jak najmniej. Żeby Wasza miłość nigdy, ale to przenigdy nie zgasła, a żebyście Wy nigdy nie zboczyli z drogi, jaką od wczoraj razem już idziecie :-) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego, bardzo żałujemy, że nie mogliśmy przybyć, ale niestety nie mieliśmy na to wpływu. Tego życzą Paweł i Ola.

Paweł, tak jak obiecywałem, Wasze zdrowie wypite, co prawda na innym weselu ale to nic <ok>

Jeszcze raz gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego :-)