martbex Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Spodobalo mi sie to auto, co myslicie??? Fajnie ze nieimportowany. http://autosuper.otomoto.pl/renault-grand-...-C11403221.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Wersja wyposażenia: Privilege Jak widzę przebieg 126k w komisie już mam wątpliwości. Zużycie wnętrza wskazuje na więcej, do weryfikacji z książką serwisową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martbex Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 kataryniarz, No ale wlasnie jest wszystko udowodnione w ksiazce podobno, poza tym mozna sprawdzic to przeciez. Co masz na mysli konkretnie piszac o zuzyciu wnetrza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Zużycie kierownicy, wytarta gałka od biegów, wygnieciony fotel kierowcy wzbudzają podejrzenia, ale jeśli jest książka to OK. Koniecznie zabierz do ASO na sprawdzenie przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Ja bym był ostrożny przy tak podkolorowanych ogłoszeniach. Dającego ten opis poniosła mocno fantazja. Ten egzemplarz na pewno NIE MA: - ESP - kontroli trakcji - (bo to chyba własnie jest ESP?) - tempomatu - skórzanej tapicerki (bo takowe nawet w scenicach nie występowały) - jedynie tzw. półskórę - czyli skórzane boczki siedzeń. - bogatego wyposażenia - to prawie golas jak na scenica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Zużycie wnętrza wskazuje na więcej, do weryfikacji z książką serwisową. książkę można kupić za 60-80zl na allegro, więc najlepiej do ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 nati_, a co napisałem dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 chciałam tylko podkreślić znikomą wartość książki jako dowodu na przebieg nie wszyscy wiedza, że książkę na allegro można kupić bez problemu i wierzą w to, co w niej ktoś napisał i nie jadą już do aso, bo po co, skoro jest książka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 U mnie też jest lekko wytarta gałka przy oryginalnym przebiegu prawie 120 t.km. także nie ma co na to patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martbex Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 BARTIG, no właśnie . Wyczytałem na tym formum ze galka wyciera sie dosc szybko - pisali to ludzie, ktorzy maja scenica od nowosci i po 70 tys. sie wyciera. Poza tym czesto sie jezdzi trzymajac reke na galce - to tez zuzywa. Powiedzcie mi moi mili jak to jest z tym sprawdzaniem w ASO, ide i podaje VIN i mi mowia??? A czy podlaczajac pod komputer importowane auto (takie bez historii serwisowej w polski ASO) mozna wyczytac rzczywisty przebieg z komputera auta, czy tam tez cofaja? Kosztuje cos taka imformacja z serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 podajesz nr vin, dostajesz wydruk historii serwisowej. ostatnio jak pytałam, kosztowało to 100zl, ale jak się uśmiechnęłam, to podali ostatni termin wizyty w aso i przebieg za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martbex Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 nati_, Ludziska !!!! Kupuje to auta. Wszystko jest ok,w serwisie potwierdzili przebieg 126 tys. , auto od oczatku bylo serwisowane, zadnych powaznych napraw, 1,5 tys. km temu przeglad z wymiana rozrzadu, wymieniono tez turbine (poza serwisem, ale sa na to papiery i gwarancja 2 lata)!!!! Auto pewne, malo jest teraz takich na rynku!!!! Juz wkrotce zdjecia w forum nasi uzytkownicy itd. Mam nadzieje, ze bede zadowolony!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martbex Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 piotrek305, No faktycznie kolor drzwi jest dobrany profesjonalinie Nie jestem pewien czy to jest para na reflektorze, na innym zdjeciu w ofercie juz tego nie ma. A le co tam, najwazniejsze ze moj scenic jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi