qwertz Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Chciałbym zapytać was gdzie trzymacie w Megane III Hatchback gaśnicę, bo nie za bardzo chcę kupować specjalny uchyt montowany w kabinie po sronie pasażera. Miałem tak w Sedan Megane II ale tam było więcej miejsca. Czy dal Megane II jest dostepne jakieś inne rozwiązanie? Podzielcie się swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Co prawda mam kombi - gaśnicę trzymam w schowku w bagażniku (pod płytą podłogową). Wiem, wiem, że jakby była potrzebna to jej szybko nie wyciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 ja też mam kombi i trzymam gaśnicę w bagażniku w schowkach "pułeczkach" na ścianie bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Miejsce na kolo zapasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 panowie ja też trzymam w schowku pod podłogą w bagażniku (grandtour) ale przyznajcie.. w przypadku zapakowanego bagażnika troche do bani taka miejscówka... zanim odkopiemy gaśnice to już nam się auto zjara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertz Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ja też mam miejsce pod podłogą tam gdzie koło zapasowe ale chciałbym żeby gaśnica była tam stabilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 no a nie jest ? tez tam ja trzymam, dodam ze mam kolo zapasowe i we wnece felgi sa dwa male schowki. Nic nie ma prawa sie tam ruszyc gdyz jest dosc ciasno = stabilnie Zreszta po co miec gasnice pod reka skoro mozliwosc jej uzycia jest tyle prawdopodobna co wygranie w lotka No chyba ze sie pali w aucie i nie uwaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertz Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 no to ja prawie wygrałem w lotka. Poprzednia Megane II spaliła się pod domem, nie całkiem co prawda bo ktoś miał gaśnicę pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi