bazi22 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Czy turbinę z silnika 1.5 dci 105KM da się zregenerować? Słyszałem że ich producent nie zaleca regeneracji turbin o zmiennej geometrii. Jakiś sprawdzony sprzedawca regenerowanych turbin dający gwarancję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 W służbówce regenerowałem u tego gościa: http://www.allegro.pl/item958889739_profes...ja_turbiny.html Zapłaciłem 630zł, od tej pory przejechałem 45 tys km i bez zastrzeżeń, co do gwarancji dostałem na rok lub 20 tys km Jak byś chciał robić na firmę tak jak ja idzie się z nimi dogadać, wystawili mi fakturę za zakup nowe na kwotę 1800zł, 200zł oni dostali EXTRA a nadwyżka została w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi