P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 pizza, tylko ciężko porównywać Analogi, każdy jako pojazd przedprodukcyjny, różnił się od siebie. No i oczywiście były też prywatne próby przeróbek, poldków na 4x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Już jakiś czas temu u mnie na zakładanie pokazało się Porsche Panamera 4S w woli ścisłości był to prezent ślubny dla pary młodej Sorry za jakość zdjęć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Dwa ciekawe autka pstryknięte na stacji benzynowej we Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 złapane dzisiaj w kazimierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ha, oglądając poprzednią stronę tego tematu zauważyłem znajomy wózek Mam z nim zdjęcie na warszawskiej starówce samochodzik cud miód, a dźwięk silnika to muzyka dla moich uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Taki sobie składak był w Francji :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 moje chorwackie znaleziska : Yugo koral-55 Zastava Renault 4 gtl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jak ja byłem w Chorwacji to też widziałem mnóstwo Renault 4 :-P Rolls Royce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Arczi92, ja znowu pełno porsche boxter i 911 :roll: chciałam zdjęcie cyknąć ale jakiś Turek wyszedł więc wolałam nie ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlena Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Kilka fotek nieczęsto spotykanych aut - z deszczowego toru Poznań (GT Polonia 2010): Na zdjęciu powyżej przedostatni wozik nie znalazł się tam przypadkowo - to Lotus Omega, z daleka wylądał niepozornie. Poniżej całe stado niezbyt często spotykanych pojazdów - ogólnopolski zlot tych kontrowersyjnych Fiatów miał miejsce w czerwcu tego roku w OSW Borki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 moje "zdobycze" podczas pobytu we Włoszech. Porsche 911 Targa 911 Turbo Audi R8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Audi R8 widuję go, na co dzień, naprzemian z: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 jak wiadomo w Częstochowie występują 2 Cobry: Pani do towarzystwa i: zaparkowała naprzeciw mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaardKaa Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 A tu "Fura" ode mnie. Ostatnio byłem w górach i tam widziałem takie cudo Co prawda nie jest to samochód ale... Daje radę choć dymu za nim tyle, że HEJ! A na nas wieszają psy za zanieczyszczanie środowiska. A tu pod Kasprowym Wierchem: Podniesione H2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi