kolek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 to ja coś dołożę, może nie jest to już tak popularne autko, ale ten egzemplarz to jest perełka :) :) :) piękny kanciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 nie jest oryginalny bo ma części od klasyka pomieszane z tymi od MRa , pomijam już lakier ale kołpaki słoneczka są piękne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ja nie napisałem że to oryginał, perełka znaczy silnik 1300 model jeszcze ze zmianą biegów przy kierownicy, kolor to wymysł właściciela. Autkiem porusza się jedynie do kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajbek Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Pierwszy raz takie cudo widziałem w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Się nie mogłem przez dłuższy czas zebrać to będzie trochę hurtowo 1. Samochód niby nic, ale za to tablicę miał nieco dwuznaczną :) 2. Trochę historii w pięknym stylu i wykonaniu: 3. Stareńki Fiat 124: 4. Tu też historia, niestety zdjęcie robione w ruchu i przez szybę po trasie ok. 1300 km: 5. Niestety pod słońce, Citroen Ami 6 w stanie idealnym: 6. No i trochę codziennej historii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 moje miasto a w nim... mały zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Pierwszy raz takie cudo widziałem w polsce stało u mnie tydzień temu pod uczelnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Dołączę też parę ze swojego archiwum Pierwszy DRESOWÓZ no i na koniec Cudo historii naszych Renatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Kolejna garstka sprzętów znlezionych na drogach Niby znane ale tak nie do końca. Zbyt wiele takich u nas nie widać: Staruszka Corolla w całkiem niezłym stanie: Nie tyle samochód co zamieszczona na nim informacja co do działalności: Oraz jeżdżący po mojej okolicy szambelan. Jest pomalowany w kwiatki, ale to co najciekawsze to postarajcie przyjrzeć się kabinie wewnątrz po środku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 a ja w Piotrkowie namierzyłem takiego sprzęta i to w super stanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 To już legenda. Super, miał jeszcze biegi przy kierownicy. Kiedyś takiego chciałem kupić i długo szukałem bo były w nieciekawym stanie więc ostatecznie zdecydowałem się na nowszą 5. Wbrew pozorom jeszcze się je spotyka na drogach, u mnie w Bielsku też takiego widuję i to w bardzo dobrym stanie. To taki odpowiednik Citroena 2CV, albo VW Garbusa w wykonaniu Renaulta. Na prawdę kultowy samochód i znowu zaczął mi chodzić po głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 to ja taką rakietę uchwyciłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 to i ja kilka ciekawszych foci zapodam kto zgadnie co to ? tu autko z ,,małą'' turbinką a tu wyczesany polonez tu auto statek hehe i super niski Lotus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi