kecaj55 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Witam mam pytanie może banalne :roll: -kupiłem niedawno megane II 2004 rok z kwietnia komunikaty z komputera mam po niemiecku, czy można zmienić język komunikatów na polski? w serwisie jak do nich dzwonie nie potrafią mi powiedzieć tłumaczą że trzeba przyjechać podpiąć się pod kompa i sprawdzą (oczywiście odpłatnie )bo to zależy od modelu i softu jaki mam wgrany (3.81)wiem że w niektórych modelach(tych pierwszych) nie można zmienić na Pl. Proszę o odpowie jak ktoś wie Renault Megane DYNAMIQUE z silnikiem 1.9 DCI 16V o mocy 120 KM z 2004 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 kecaj55, było werotowane nie raz, nawet niedawno - tu masz odpowiedź: TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaj55 Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 szukam i nic daj konkretny adres(proszę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu66 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Da rade tylko na Angielski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Z tą gadką ich w serwisie to tylko taka zagrywka zeby zarobić na podłączeniu do kompa a doskonale wiedzą po roczniku że masz PhI i nie da rady na polski. Co za cepy, i wersja softu w Ph I nie ma nic dorzeczy, po prostu nie ma możliwości wgrania polskiego menu, pajace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 kecaj55, Ja mam wersję 9.03 i też nie mam j. polskiego - wystarczy mi English PS. a w serwisie skasują ci tylko za podłączenie do kompa i uważaj żeby nie znaleźli więcej usterek - >> naciągają - uważaj - a propos języka polskiego na pewno nie będziesz miał :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaj55 Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 ok dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi