olej302 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Dobra. Mam Problem z Sterowaniem Tylnych szyb nie działają sterowanie z panela z przodu jak i z Tyłu. oczywiście próbowałem wciskać guzik blokady rodzicielskiej ale bez skutku. A na Dodatek nie mogę w żaden sposób otworzyć drzwi z Tyłu od środka i zewnątrz. Central zamyka wszystkie drzwi ale nie chce otworzyć. Na szczęście otwieram drzwi od środka od kierowcy. Sygnał jest przesyłany z kluczyka bo widać po diodzie na konsoli, nie działa z żaden sposób otwieranie, a ze środka da się tylko zamknąć. A Tak samochód odpala. Dodam jeszcze ze możliwe ze woda się dostała za konsole i czy to mogło mieć wpływ na no wszytko skoro jest pod bezpiecznikami komputer. Bym był wdzięczny o jakaś dobra radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Dodam jeszcze ze możliwe ze woda się dostała za konsole i czy to mogło mieć wpływ na no wszytko skoro jest pod bezpiecznikami komputer. Bym był wdzięczny o jakaś dobra radę.chyba sobie sam odpowiedziałes na pytanie ;-) Poczytaj na forum o skrzynce(komputerze) UHC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi