dostasie Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam. Mam pytanie dotyczące karty. Zakupiłem karte na allegro, elektryk mi ją zaprogramowal, wszystko dziala ok, ale caly czas komputer wyswietla mi (pile carte a changer) info ze bateria karty do wymiany. Wymienilem baterie i dalej jest to samo. Co moze byc przyczyna czyzby karta byla uszkodzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magir Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mam dokładnie taki sam problem - karta działa bez problemu tylko to ciągłe sygnalizowanie że bateria jest do wymiany. Moja karta była zerowana ( była z innego samochodu ) a potem zaprogramowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dostasie Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Cięcie Moja też. Właśnie czy coś jest nie tak z tymi kartami, a od kogo to kupiłeś może od tego samego gościa nabyliśmy te karty. REGULAMIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magir Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nie kupowałem jej tylko ją dostałem. Aby ją móc zaprogramować do mojego samochodu to najpierw ją wyzerowałem u speca od elektroniki renault (http://kartarenault.republika.pl/cennik.html to jest ten szpec ) a potem przyuczyli mi ją spece z Olkusza. Z tym że jedynym problemem z nią jest to że ciągle chce nową baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dostasie Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A ja od tego gościa kupiłem wyzerowaną kartę i mam to samo. Więc wydaje mi się że z tymi zerowanymi kartami jest nie halo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magir Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 U innego szpeca od elektroniki samochodowej wiem ze całkowicie czysta karta to będzie po wymianie jakiegoś czipa które on sprowadza. Widocznie zerowanie bez wymiany rodzi taki efekt uboczny. Właściwie to nic podczas jazdy się nie dzieje a zapasową baterię mam w samochodzie więc po problemie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Przecież ta bateria służy jedynie do zasilania pilota sterującego centralnym zamkiem ,karta bez baterii obsługuje kompa i pozwoli na pewno włączyć wszystkie funkcje oraz odpalić silnik, sprawdzałem u siebie Megi II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi