Tomeko Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 obawiam się Kipi że bez włożenia jednak pewnej pracy w czyszczenie autka efekt bedzie co najwyżej "podobny". I nie jest to żadna krytyka - efekt po prostu wymaga nakładów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arathron Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Gdy miałem jeszcze Tico woskowałem Go woskiem z Lidla firmy W5 i tez było okj Teraz kolega pożyczył mi Sonax i myślę, że jest bardzo dobry :lol: ładnie się autko świeci, brud łatwo schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus_24 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja używam wosku koloryzującego Simonitz - jest dobry nie narzekam na złe efekty, autko ma zawsze świeży wygląd. Turtle Wax jest bardzo dobry ale uważam, że trochę przepłacony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzisiaj użyłem Sonaxa, lustro po prostu więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Którego Sonaxa tego z postu #1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 bardzo podobny, w czerwonym opakowaniu, ale tez wosk twardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus_24 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Sonax daje idealną powłokę, w mojej ocenie jest jednak gorszy od Turtle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi