belineek Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam, W ostatnim czasie zakupiłem Megane III 1.6 16V. Niestety nie dokupiłem wyposażenia sportowego gdyż ceny producenta mnie przerażały. Teraz mam zamiar zamontować "ELEMENTY OZDOBNE OSŁONY CHŁODNICY SREBRNOSZARE" oraz "DYFUZOR TYLNY". Chciałem się dowiedzieć czy nie wiecie gdzie mogę nabyć takie elementy ozdobne do Meganki oprócz sklepu Renault:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belineek Napisano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Szukałem na allegro ale niestety nic nie znalazłem. Nie orientuję się nikt czy jakaś firma w ogóle robi takie elementy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soko Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 jedyne co widziałem póki co to listwy na progi... ale jak znajdziesz te cuda do przodu to podlinkuj przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belineek Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Progi też widziałem oraz nakładki na przedni i tylny zderzak. Z tymi nakładkami to jeszcze poczekam. Jak na razie "napaliłem się" na te osłony chłodnicy. Nie orientujecie się czy jakaś firma tuningowa zajmuję się produkcją tego elementu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fido Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 jedynie salon renault :-( :-( :-( :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts