DrNO Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 potrzebuje pomocy forumowiczow! staram sie zrobic animowana wersje logo ze wszystkimi wersjami meganek ale mam problem ze znalezieniem fotek. najbardziej interesuja mnie fotki jasnych samochodow, najlepiej odcienie szarosci i srebra, nie pogardze tez kolorowymi autkami. rozdzielczosc 320x240+ a brakuje mi: "juz nic" jesli ktos chce sie podzielic swoimi fotkami to zapraszam na maila (podany w kolejnym poscie) .::EDITED::. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 DrNo - z aparatu z komórki - porobiłem i mam parenascie fotek.. Jakbyś potrzebował t obędę myć auto zaniedługo ZNÓW.. więc mogę porobić mojej M1ph1 HB. Pozdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Możesz wejść na allegro i tam często są zamieszczone fotki aut do sprzedaży lub na jakąś internetową autogiełdę - tylko jakość trza dobrą znaleźć. Tak chyba najszybciej znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Najłatwiej chyba google.com i wyszukiwarka obrazków, można odszukać dużo fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja mam ich trochę, ale podaj więcej detali i moze maila. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 moze maila. Grunt to spostrzegawczość ;-) Zerknij w oknie posta (użytkownika który go pisał) tam masz podane PROFIL, PW, E:MAIL, WWW, a nawet numer gg jak dany użytkownik ma podane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 wlasnie google przekopalem cale teraz mecze sie z aukcjami. ale jestem wybredny co do perspektywy fotki :] ma byc cacy moroh i Basenji, rzuccie mi na maila co macie: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 się robi, to co mam, to dam.. ale jeszcze porobie na dniach, może nawet jutro - będzie mycie meguski.. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 moze maila. Grunt to spostrzegawczość ;-) Zerknij w oknie posta (użytkownika który go pisał) tam masz podane PROFIL, PW, E:MAIL, WWW, a nawet numer gg jak dany użytkownik ma podane :) A wchodziłeś w email ? Ja tak i nie ma u mnie opcji - wstaw załącznik - 8-) Podeślę swoje foty piknej megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi