waldek708 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 A czy taka pianka nie ma minusów?często przy nie umiejętnym zastosowaniu UCH pada :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czy mozna w Megane II taką piankę psiknąć do otworu po filtrze pp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja wyjmuję filtr p-pyłkowy i spryskuje skraplacz. Potem obieg zamknięty i dmuchawa na full. Pochodzi tak klika minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Rozumiem, że ta powierzchnia po lewej stronie otworu filtra PP to zaczynający się skraplacz? Z tego co widzę, to ty masz Scenic'a i u ciebie może być inne rozwiązanie montażu filtra i jego ułożenia w aucie. A jak jest w Megane II? Czy mozna do tej szczeliny psiknąć piankę, np. VALEO ClimPur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Raczej tak, zgodnie z kierunkiem przepływu powietrza masz filtr i skraplacz, http://www.filtron.pl/katalog/instrukcje/1130k.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ta instrukcja to nic nie pomoże. Tyle to wiem. Słuchaj, poniższy serwer już wygasł? ftp://renault:[email protected]/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 http://megane.com.pl/ogolne-ftp-klubowy-vt19507.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Dzięki za linka. Jest tam - na serwerze klubowym - plik skompresowany Megane II MR.zip, który zawiera błędy. Komu to mozna zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wrzucam tam pliczek MEGANE II.RAR ściągnij sobie. Myślę, że Ci się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 A do którego folderu? Bo nie mogę znaleźć Już jest. Fajny manual lecz już ten komplecik posiadam od DrNO. Interesują mnie również noty techniczne NT, czy ktoś je posiada? Ja mam tylko część 6001A dotyczącą klimatyzacji a bardzo chętnie inne też bym zassał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa_blo Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja w czwartek również oddałem autko do Pana Bolesława Noczyńskiego. Autko miało być gotowe na wieczór ale ponoć nie przyszło dwóch pracowników i nic nie zostało zrobione. Ciekaw jestem czy sobie poradzą i kiedy. EDIT Poradzili sobie, dwie dziurki były na dwóch przewodach, pospawane i zabezpieczone aby się ponownie nie przetarło. Klimka działa szkoda, że się zrobiło zimno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi