Radek55 Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 co jest przedstawione na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Mucha cyborg :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatrykGDA Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 robo mucha Pytasz bo posiadasz coś takieg? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek127 Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 gadżety agenta Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatrykGDA Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 fajny gadżecik tez chce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoundWave Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Hiszpańska mucha agenta Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Megi98 Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 mucha lotna dżambodżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgien Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Radek55, no przecież napisano w tytule fotki: http://www.partnerstwodlaprzyszlosci.edu.pl/fizyka/obrazki/latajacy robot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoundWave Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 A to Radek nie wiedział co to jest? Myślałem,że to quiz z nagrodami, który on zorganizował :lol: ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek55 Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Radek55, no przecież napisano w tytule fotki: http://www.partnerstwodla...fizyka/obrazki/latajacy robot.jpg Tyle wiem ale chciałem się coś więcej o tym dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts