arthuras Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam, czy ktoś się orientuje, czy przód Megane CC II (ph II), jest taki sam, jak w innych wersjach nadwozia, konkretnie chodzi o zderzak przedni, błotniki, możliwe że wzmocnienie zderzaka, osłona dolna silnika, lampy (ksenon) ? Wydaje mi się, że do drzwi przód wygląda tak samo, ale szukam potwierdzenia przed zakupem. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba88 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 błotniki są inne, maska i reszta taka sama, błotniki różnia sie tylko przetłoczeniem, ja przynajmiej nie widziałem zwykłej megi z takimi błotnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthuras Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 czyli zderzak przedni, grill na pewno pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba88 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 tak,maska tez, tylko pamietaj ze zderzak z ph1 nie będzie pasował do ph2 tak jak lampy i maska....a co do cc i zwykłej megi to wszystko to samo, blotniki ze zwykłej napewno podejdą tylko chodzi o to przetłoczenie, jak załozysz ze zwykłej megi to bedzie nieciekawie wyglądać i będzie z daleka widać że było coś z nią robione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthuras Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz sobacki Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam. Moja megi jest z 2004 roku a chcialem kupic zderzak od rs albo sport ale sa z roku 2006 i wyzej. I tu pytanie czy bedzie taki zderzak pasowal do mojej megi? Czy bedzie trzeba wymianiac lampy itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekTBydgoszcz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 CZEŚĆ MUSZĘ POWRÓCIĆ DO TEMATU I PROSZĘ WAS O POMOC SPOTYKAM SIĘ Z RÓŻNYMI OPINIAMI MAM MEGANE II CC Z 2005 ROKU MUSZĘ WYMIENIĆ W NIEJ MASKĘ CZY JEST TAKA SAMA JAK W "NORMALNEJ" MEGANE Z 2005 ROKU CZY CC MA INNE CZĘŚCI? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Cały przód z wyjątkiem przedniej szyby jest taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekTBydgoszcz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 dziękuję czyli tak jak napisane wyżej jedynie błotniki lekko różnią się przetłoczeniami? Spokojnych Świąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 błotniki przednie są inne maska ta sama ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi