Krzychu Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Witam! Dzis uslugodawca hostingowy popisal sie po raz kolejny, tym razem problemem jest baza danych i polskie znaki jak widac. Nic wiecej nie pisze, bo mnie krew zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 No ale od czego to zależy bo jak piszę to mam polskie znaki a u niektórych się wyświetlają "robaczki" :-/ [ Dodano: 2006-12-08, 07:44 ] No ale od czego to zalezy bo jak pisze to mam polskie znaki a u niektorych wyswietlaja sie "robaczki" :) :-/ - faq - u mnie tez teraz nie da rady wyslac z polskimi. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Chodzi o kodowanie polskich znaków w bazie danych. Problem powinien już być usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 No jest OK - szkoda tylko, że stare posty nie naprawiły się automatycznie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Posty napisane do godziny 8.00 nie naprawią się automatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Też mnie to wkurzyło. Nakopać temu tam. [scroll:0a2cecde09]Zdrówko :-o[/scroll:0a2cecde09] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 NO kurde bele, co to ma być ! hahaha.. żartuje! Dobrze, że już wsio w porząsiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Tak dużo tego nie ma więc może Adminos przeedytuje. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dokladnie tak, posty ze znakami zapytania zostana poprawione. Juz chyba nie zostalo ich duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi