Radek30 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Witam Nie wiem czy w dobrym temacie pisze ale mam zapytanie otóż posiadam renault megan scenic zepsuł mi sie centralny zamek i dałem do elektryka zdemontowała mi imobilazera i wcześniej siadły siłowniki. Moje pytanie czy muszę zakładać oryginalne siłowniki i dopiero centralny zamek na pilota czy po prostu mogę kupić cały centralny np. tu mam z alllegro http://allegro.pl/centralny-zamek-blow-silowniki-na-4-drzwi-do-alarm-i5366557834.html i też będzie wszystko ok bo zostanie tylko klapa to ja tam mogę na kluczyk zamykać. Moje pytanie może nie jest zbyt dobrze z formowane ale bardzo bym był wdzięczny za podpowiedz Edytowane 25 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Prostszym rozwiązaniem jest sprawdzenie i ew. wymiana istniejących siłowników przy oryginalnych zamkach .Nie bardzo jest możliwe żeby naraz wszystkie się zepsuły ,prędzej coś jest z instalacją nie tak. Można dokupić sam sterownik centralnego zamka i podłączyć go pod przycisk zamykania wewnątrz auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi