kurt Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam, koledzy jestem w potrzebie lekkiej, jeśli ktoś z okolic Gliwic ma oczko wkręcane w zderzaczek i jest skłonny je dziś (czwartek) najpóźniej jutro pożyczyć (może być pod zastaw albo coś:) ) do poniedziałku będę bardzo wdzięczny drugie autko do holowania mam tylko tego CENZURA haczyka co się wkręca nie mam - komuś się musiał przydać :) Za wszelką pomoc się odwdzięczę:) Jak coś: gg: 1226546 kom: 889 266 147 kurt (at) kurt (myslnik) tech (dot) com Na forum kulturalnie się wysławimy Toćto było wykropkowane:) Już nieaktualne szrot przyszedł z pomocą, jak coś 30zł dałem:) Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaj55 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam- z tego co pamiętam można kupić śrubę M16 długą na 22cm i dospawać ucho jest to bez homologacji ale nie kosztuje to tyle a w razie awarii to jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Gdzie można kupić taką śrubę i jak dorobić ucho?Dospawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Taka śruba musi mieć odpowiedni gwint, nie taka pierwsza lepsza bo możesz jej nie wkręcić ;-) Ucho można dospawać lub bardziej ryzykowna opcja to przewiercić i dorobić uchwyt z drutu lub 2 nakrętki z podkładkami zawinąć go między nimi i ścisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Taka śruba musi mieć odpowiedni gwint, Dokładnie, na tych śrubach jest gruby gwint. Koszt takiej śruby do holowania to 5 - 40 zł, zależy jak się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 W takim razie chyba nie ma co kombinować? Za tą cenę kupię na szrocie oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi