PatiEK Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Shymek - poskładałeś hamulce? Kombinuje u siebie przejść z 280 na coś większego i opcja albo brembo i zmiana po całości na 5 śrub, albo zostać 4x100 i przód 300mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekarelk Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Trochę odkopie temat. Szukam i nie mogę znaleźć ile mm powinna mieć tylna tarcza hamulcowa kwalifikująca się do wymiany. Moje maja po 9,5mm.I nie wiem czy mam je już wymieniać? Mam klocki do wymiany(tył). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Spokojnie możesz jeździć taka tarcza jeszcze pojeździ Shymek jeśli chodzi o tarcze 280 i 300 mm zacisk jest taki sam jażmo jest inne większe z tylu sytułacja jest identyczna zacisk taki sam jażmo większe kwestią jest tylko system hamulcowy z przodu czy ATE czy BOSCH z tylu zawsze było TRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi