mateusz17.91 Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam Mam problem z zegarkiem w liczniku Megane I 1.4eco `96, a mianowicie gdy gasze silnik zegarek staje w miejscu, a gdy go odpalam zegarek chodzi. :) Mam jeszcze pytanie. Czy można przełożyć do niego zegary z obrotościomierzem? I czy będzie trzeba coś przerabiać bądź ewentualnie dokupować oprócz samych zeg.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Mam jeszcze pytanie. Czy można przełożyć do niego zegary z obrotościomierzem? I czy będzie trzeba coś przerabiać bądź ewentualnie dokupować oprócz samych zeg.? Opcja szukaj Ci pomoże, wszystko jest opisane na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej27r Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 na forum jest rozpiska kostek,jesli masz pin odpowiadający za informacje o obrotach silnika,wystarczy podmiana zegarów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts