dyziu Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 W piątek 04.02 w Radzyminie szara cupeta.Przyznać się czyje to auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 dyziu, już Ci odpowiadam. To sprzedana (początek 2009 roku) qpeta jednego z naszych userów, kol. Silver Rok później nawet pytał, czy ktoś ją w okolicach Warszawy namierzył. Tu link do strony auta: http://megane.com.pl/silver-megane-coupe-p...v-01-vt9793.htm Niestety nowy właściciel, pomimo że wozi nasze naklejki, nie pochwalił się nabytkiem. Tak więc właściciel do tej pory nieznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 gojgien, Dzięki za info ;-) .Może spotkam jeszcze tego użytkownika,to zaproszę go na nasze forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarabuch Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Pozdrowienia dla Pan/i jadącej przede mną, dziś na trasie Mińsk-Mazowiecki - Warszawa w godzinach 15:00-15:40. Czarnym Sceniciem III Tce z żółtą naklejką w tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jars Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Dzisiaj około godziny 10.20 upolowany srebrny scenic II na tablicach WE ......... ramki forumowe z przodu i z tyłu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Wczoraj wieczorem Lisiu90 upolowany na parkingu Pogadane, pozdrawiam 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Pogadane było, pozdrawiam p.s fajna alu-stalówka 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dzisiaj Damiano_87 w swojej qpetce jadący z kumplami . Jak zwykle miło było pogawędzić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_87 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Miło, miło... ! :P Tylko, że krótko :P Wahałem się, czy cofać do Ciebie, czy zostawić auto za rogiem i przyjść pieszo :P Szczeniak jak zwykle picuś glancuś :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 dziś w Łodzi w samo południe Zachodnia przy Manufakturze upolowany najprawdopodobniej kbarann - mrugałem światłami jak odbijałem w Legionów (nie chciałem trąbic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 a faktycznie jechała jakaś megane III zamną i skręcała, nie wiedziałem że to ty, trzeba było trąbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dziś ok 17 widziany baciuś w Nadarzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 hehe, przyznaje się to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 baciuś, poprawka: to My Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 chyba Lisiu dziś w arkadii koło 18,00 i nie był sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi