Damiano_87 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Potwierdzam strzał z Tomikiem Widząc z góry jadącego Scenica od razu sie zaaczalem zastanawiac kto to... Po uzyciu titka wszystko było jasne... A wczoraj w Dąbrowie ustrzelony Easy... Dzieki za spotkanie i towarzystwo... Do nastepnego! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 W niedzielę spotkanie z koleżankami/kolegami z Coupe (jak napisane wyżej), a wczoraj dzień po zlocie znów w DG spotkalem kolege rafgesa (i to pod samym moim blokiem) tylko, że tym razem był Transitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_87 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Wczoraj w Dąbrowie Easy. Dzięki, że przyjechałeś i za spotkanie - no i do następnego, mam nadzieje w milszych okolicznościach :mrgreen: A dziś upolowaliśmy się z Tomikiem ;) również dzięki za miłe pogaduchy (jak zwykle zresztą ;) ) i niebawem do zobaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiQt_ Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Dokładnie wczoraj Easy w Dąbrowie ;-) Dzięki jeszcze raz za chęć pomocy P.S. Meganka już lata, poszedł pierścień w skrzyni, ale nie było przyjemnie jechać tylko km na lince do Częstochowy po tym lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_87 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Dziś Tomik_1970 Wlot/wylot Częstochowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Damiano_87 :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dzisiaj: Kfadratowy w Jankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 dzisiaj: lisiu90 na Górczewskiej, z daleka poznałem po zderzaku No i pizza w hali EXPO na targach Automaticon :P P.S. lisiu, co tak słabo się te 1.5 zbiera ?? :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 zostałem dziś upolowany przez jednego z naszych forumowiczów zostałem przyłapany w serwisie na wymianie tarcz. pozdro dla Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ja dziś w Łodzi około 16.20 wyhaczyłem naszego klubowicza - jechałem za nim zderzak w zderzak od skrzyżowania Więckowskiego/Żeligowskiego aż do Legionów/Kasprzaka, gdzie uciekłem w lewo - rozpoznałem naturalnie po ramkach od tablic Ktoś się przyzna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 athlon64x4, Trzeba był obtrąbić delikatnie i pokazać znak pokoju czyli się przywitać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dzisiaj: Kfadratowy w Jankach anonimowosc w internecie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 no nie da się ukryć przed wami! zostałem przyłapany ;-) meganecoupe02 a co ja się będę śpieszył... chciałem Cię z początku puścić dopiero później Cię poznałem ze to Ty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 lisiu90, we wtorek chyba też Cię widziałem przy Lazurowej, przy serwisie Peugeota stałeś? Felgi nowe założyłeś? Przyznaj się bo fura taka sama i nieźle wyglądała 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 hehe no fakt stałem tam nie da się ukryć ;D zobacz dodałem właśnie up-a z felami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi