pawel_meganeII Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 upolowany kolega sebcio76 a właściwie jego autko zaparkowane na os.Rusa pod blokiem.Pech chciał że wyładował mi się tel i nie ma foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 w weeendowy wieczór w Bolęcinie spotkana Meganka I z migającym oświetleniem rejestracji Chyba miałą wlepe (coś miała na klapie, ale ciemno było). Skręcała na Nieporaz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Godzinę temu widziana meganka kolegi wotek na lewoskręcie na Bieńczycach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Wczoraj wieczorem (1.11) al. Wilanowska upolowany Flacha, skręciliśmy razem w lewo w Doline Służewiecką i tam Ci odskoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Niebieska Megi II (prawdopodobnie RS) widziana na powstańców śląskich w Krakowie Przyznaj się, jaki mandacik siadł i za co :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Kolega Zowa widziany dziś na rondzie 308 dywizjonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiman Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Pozdrawiam kierowcę granatowej Megane (rej. WPR....) z naklejką forum i napisem na tylnej szybie (sprzedam). Mijaliśmy się wielokrotnie na Gójeckiej w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Meganecoupe02, wczoraj godzina 17.20 skręt z Marszałkowskiej w Jerozolimskie ( kierunek Powiśle ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a rzeczywiście, to mogłem być ja :) Gdzie się ukryłeś, czemu nie obtrąbiłeś? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 bo stałem na przystanku tramwajowym i nie miałem trąbki ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 A to Ty stałeś na przystanku i miałem Cię po lewej stronie na lewoskręcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yorgen Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) REGULAMIN forum jasno mówi o zasadach wklejania zdjęć :!: - Prezes Kolega upolowany około 17:45 przed pierwszym rondem w Oświęcimiu od strony Babic, jechałem czerwoną MII, a jak skręcałeś na błonie przejechałem obok i mrugnąłem awaryjnymi ;) Edytowane 24 Lipca 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Kto się wozi czarnym żelazkiem z wlepą elfa na zderzaku z blachami SGL ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorrrrr Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Upolowany kolega Vivaldi 06.01.15 godziny południowe Kraków aleje Trzech Wieszczów, jechaliśmy od Kleparza do skrzyżowania z Czarnowiejską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi