gojgien Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Dziś, sam ustawił się do "odstrzału" przed moim oknem kol. czoper, który pozostawiając swojego SCENIOLA złożył wizytę u mojego sąsiada z naprzeciwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oponiarz Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 no to sie chyba teraz zacznie... pozdrowienia dla Jazel'a złapanego na skrzyżowaniu Jana Pawła II ze Stelli-Sawickiego, kolo Euromarket'u. a ze zadne spotkanie megankowe nie jest "zwyczajne" i tym razem byly atrakcje, otoz stoje sobie do skretu w lewo w strone JPII na rondo Czyzynskie a tu jakis pan w zielonej Fabii skrecil w lewo jadac od AWF'u i wjechal pod prad kolo mnie... jakis kierowca hamujacy ze stelli do swiatel (a tam sie w sumie lata) musial ostro odbic by nie miec czolowki! a Fabia twardo gdzies...(?) pojechala. no gdzie Ci ludzie maja rozum?... Facet w skodzie zapatrzył się pewnie na meganki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dzisiaj na trasie Ozimek-Opole upolowałem tę oto Megankę z forumową wlepą ;) Zdjęcie na światłach już w Opolu ;) Przyznać się kto jest właścielem autka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oponiarz Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ale numer! Byłem wtedy akurat w okolicy... Ale to nie moje auto :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Baciuś z przyległościami na A2 między Łowiczem a Wiskitkami. Ale mi się rymnęło... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 pizza: Toś grubego "zwierza" upolował. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 grubego "zwierza" upolował. :D Niemiły jesteś, śmiać się z tuszy.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Dnia 11.07.2017 o 21:44, Prezes napisał: pizza: Toś grubego "zwierza" upolował. I to wtedy jli ja jechałam z baciusiem i jodłą A wczoraj z pizza mieliśmy okazję się spotkać w 4, bo z naszą małą ratoloślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi