Belfegor Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Koledzy wymienilem cały wydech w mojej Megi od łacznika za kolektorem po ostatni tłumik (katalizator zostal stary) czy cena za nowy wraz z robocizna 499 zl to duzo ? Biorac po uwage ze 1,5 h trwala wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgien Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Belfegor, wszystko zależy na jakich częściach to było robione, niemniej cena jest realna. Miałeś wymienione (z tego co piszesz) rurę z łącznikiem elastycznym, tłumik środkowy i końcowy, zapewne z nowymi zawieszeniami gumowymi. Tu masz przykładowy rysunek z Bosala: http://www.catalogue.bosal.com/pages/exh_s...B&year=1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3n Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 rurę z łącznikiem elastycznym, tłumik środkowy i końcowy z nowymi zawieszeniami gumowymi. ja za taką imprezę zapłaciłem 400 zł z robocizną (cena roboty po znajomości - przysłowiowe :) ) - cena atrakcyjna, jak najbardziej realna, ale już daje o sobie znać. wydech zmieniałem pod koniec listopada, a już trochę go słychać, jakby się rozszczelnił lub coś w tym stylu... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfegor Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Belfegor, wszystko zależy na jakich częściach to było robione, niemniej cena jest realna. Miałeś wymienione (z tego co piszesz) rurę z łącznikiem elastycznym, tłumik środkowy i końcowy, zapewne z nowymi zawieszeniami gumowymi.Tu masz przykładowy rysunek z Bosala: http://www.catalogue.bosal.com/pages/exh_s...B&year=1998 Dokladnie wymienili wszystko procz katalizatora i mam gwar na 18 m-cy Mysle ze bedzie ok bo auta wogole nie slychac . Przed wymiana cos piszczalo myslalem ze pasek ale po wymianie cisz jak makiem zasial. Zaklad w ktorym wymienialem jest w Koszalinie ul Szczecińska 13a Zbigniew Czekaj (trzeba sie umawiac bo kolejki jak diabli ale polecam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diaz2 Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Kolego tez jestem z koszalina i powiem ci jedno u Czekaja same złodzieje za przyspawanie rury ktora urwała sie na spawie łaczacym tłumik koncowy zawołali 180 zł az ich wysmiałem. Myslałem ze zawołaja nie wiecej niz 25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaffson Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 W Bydgoszczy za zespawanie rury + wymianę łącznika elastycznego zawołali 50 zł. Łącznik kupiłem sam 45 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej27r Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 zawołali 180 zł az ich wysmiałem. Myslałem ze zawołaja nie wiecej niz 25 zł. taka kwota myślę,że każdego by rozbawiła ;) ,w moich okolicach biorą ok 65 zł .Za te kwotę pospawał bym sam,żadna filozofia 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts