trebor1 Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam mam takie pytanko od paru dni moją uwagę przykuł dźwięk podczas manewrów na parkingu a natomiast jest to taki dźwięk jakby strzelanie i słychać go tylko kiedy kręce kierownicą w miejscu , bo podczas jazdy to jest ok , i zastanawiam się co to może być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcindj Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Było wiele razy, najprawdopodobniej łożyska mcpersona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Albo taśma airbagu w kolumnie kierowniczej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebor1 Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 czyli tak łożysko do wymiany , a jeżeli chodzi o tą taśmę to raczej nie ponieważ te trzaski słychać tak jakby pod maską , więc to pewnie łożysko . Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko19758e Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 u mnie w megi tez tak strzelało i okazało sie ze to przekładnia kierownicza poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts