maupa Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Witam chodzi mi po głowie taka myśl czy kierunkowskazy boczne z Megane II pasowały by do Megane I? pytam ponieważ wpadł mi do głowy taki pomysł żeby założyć kierunkowskazy z MII mogło by to ciekawie wyglądać co sądzicie o takim pomyśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Bez ingerencji blacharza raczej nie ma szans. Albo inaczej, szanse są ale będzie wyglądać "tak sobie" :-? Moim zdaniem te kierunki nie pasują do obłych kształtów mI. Co innego kanciate mII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 meganecoupe02, dzięki za szybką odpowiedź ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi