michal8701 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam. chce w mojej megi zamontowac elektroniczna regulacje swiatel. w kabinie widze wtyczka jest, ale brakuje przewodów przy lampach. gdzie moge ich poszukac? skad one maja wychodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aston76 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 A ma kolega przy lampach silniczki elektryczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal8701 Napisano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Właśnie nie, ale chce zamontowac. Czy jest to w ogole mozliwe? [ Dodano: 2010-05-15, 13:58 ] W swojej megance mam manualne sterowanie. Chciałbym wstawic silniczki, widze, ze w srodku miejsce na podpiecie jest, ale nie wiem, jak podpiac silniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts