multimarcin Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Witam Mam pytanie jak można wyciągnąć pokrętło lusterek elektrycznych? Pytam bo nagle nie działa ustawienie w kierunku lewej strony. Reszta czyli góa, dół, i w prano działa i chcę sprawdzić czy w tym pokrętle jest wszystko OK Po jakiemu to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademeness Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Po prostu ciągniesz całość z uchwytu drzwi i wychodzi. Brak sterowania lusterkami jest częściej spowodowany zanieczyszczeniami w kostce drzwi niż uszkodzeniem pokrętła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multimarcin Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 A do kostki dostanę się ściągająć pokrętło czy muszę ściągać tapicerkę z drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademeness Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Kostka jest zamontowana pod pokrętłem (ta od pokrętła). Kostka, która często jest przyczyną usterek elektrycznych drzwi z powodu wilgoci i zanieczyszczeń, to ta na zewnątrz, pomiędzy zawiasami drzwi. Nie jest łatwo ją zdemontować i wyczyścić, więc lepiej poszukać info na forum zanim się za to zabierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi