Marcoff Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 podczas jazdy na nierównościach słyszę na tyłach samochodu dziwny dzwięk, takie cos jakby zgrzytanie, skrzypienie, nie ma reguly wystapowania czy podczas pory suchej czy mokrej, po prostu czasem cos skrzypi jakby gdzies na belce, czy ktos kiedys mial cos podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagi84 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ja mam takie coś w mojej Megi. Kiedy wiozę 2 osoby z tyłu to słychać takie jakby skrzypienie, może ocieranie. Jak jadę sam to czasem to słychać przy najeżdżaniu na progi zwalniające i wtedy gdy zawieszenie intensywnie pracuje. Zastanawiam się co to może być, czy to belka się już domaga naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi