gnerek Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Mam do Was pytanie, ponieważ zauważyłem że w Megane II po licie 2006-2008r występowały 2 rodzaje wyświetlaczy, czy możecie powiedzieć jakie są różnice między nimi? Czy wyświetlają te same dane i informacje tylko w troszkę innym "design"???? Na pierwszy rzut oka wydaje mi się jeden z nich jest trochę większy... czy można przeszepić jeden za drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 przy wyborze opcji zmiany kanałów na auto/przyciskami radia/z kierownicy mają inna ikonkę. I różnią się wyświetlaczem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 A podświetlenie tego z prawej strony też jest białe??? a drugie pytanie bo wydaje mi się ten z prawej strony większy to przy zmianie pasują kostki? a daszek i obudowa też jest ta sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpDante Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Podejrzewam, że ten z prawej jest LCD, do pokazywania tytułów/tagów z MP3 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 mpDante, coś w tym może być bo rzeczywiście, wszystkie które widziałem że mają taki wyświetlacz to posiadają też radio z MP3, nie wiem czy mi się wydaję czy on ma błękitne podświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpDante Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Po liftingu podświetlenie jest białe, więc wydaje Ci się ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Ale wiem że po liftingu były też wersję gdzie radio i podświetlenia temperatury klimatyzacji było w kolorze błękitnym http://megane.com.pl/megane-ii-phii-jasnos...cz+radia+megane [ Dodano: 2010-05-19, 12:53 ] Chciałbym sie dowiedzieć czy kostki tych 2 wyświetlaczy są te same i czy daszki (obudowy wyświetlaczy) także będą pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bethoven Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam. podłączenie(kostki)daszek i samo mocowanie wyświetlacza jest takie samo. Rożnica to przede wszystkim rodzaje wyświetlaczy i ich wielkość- pierwszy ten nad klimatronikiem to AFFA2 a drugi AFFA3, jest on większy o jakieś 10 mm z każdej strony i ma odrobinkę więcej bajerow podczas wyświetlania informacji z radia czy mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Cieszy mnie, gdy ktoś odpowiada na staroć. Poważnie. Czasem przeglądam archiwum i nie ma końca a tu proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi