Ghostman Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam Problem mój jest taki, że jak kupiłem auto w zeszłym roku to mi skrzypiało sprzęgło w części która jest w kabinie. Posmarowałem i teraz jak przyciskam sprzęgło, bo łapka, która trzymie się na bolcu ześlizguje się z niego, bo sie okazało, że ta łapka jest plastikowa i ma pourywane ząbki zahaczające się w rowkach. Przedstawia to zdjęcie. Plastik tam zaznaczony przesuwa się w prawo i spada. Bolec widoczny na zdjęciu to jest fragment przyciskanego przeze mnie pedału sprzęgła. Na chwilę obecną mam to związane białym drutem, ale jest to mało profesjonalne rozwiązanie. Mieliście może taki problem w swoich renaultach? Ktoś może wie co można ciekawszego z tym zrobić? Dziwi mnie, że nie mogli tego zrobić normalnie tak jak hamulec spięte czymś ala nity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts