miroP10 Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam. Kupiłem już jakiś czas temu Scenica II 1.9dci, i od początku w zasadzie był problem z dziwnym piszczeniem we wnętrzu samochodu. Piszczenie to dochodzi gdzieś z górnej części konsoli środkowej. W zimie prawie cały czas słyszalne, już od momentu otwarcia samochodu i nawet po zgaszeniu i po zamknięciu autka. Teraz gdy jest cieplej raz jest słyszalne, raz nie, i nie wiem od czego jest to uzależnione. Piszczenie (może to specyficzny odgłos gwizdka-tak mniej więcej) to mało słyszalne gdy radio słychać ze średnią siłą głosu, jak radio wyłączone to każdy kto ze mną jedzie to po kilku minutach się wkurza słysząc to. Jedyne co może mi przychodzić na myśl to mam chyba oryginalny alarm, który raczej nie działa bo ma wyrwaną czujkę z tyłu nad półką bagażnika i nie wiem czy to może mieć związek. Jeśli ktoś miał podobny przypadek to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diodak Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Przetwornica napięcia zasilająca wyświetlacz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts