Vargas Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 W innych tematach pisałem że mam stuki w przednim zawieszeniu a dziś przy dobrym zaobserwowaniu zauwazyłem że coś jest nie tak z amorami a dokładniej z jednym, odrazu zrobiłem fotkę i sami oceńcie jaki wg. was jest podejrzany amortyzator. Wiem że ten talerz na którym opiera się sprężyna jest ruchomy ale nie wiem czy można go ustawić w różnych położeniach? Co może być przyczyną takiej różnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Vargas, masz gumę pod tą sprężyną czy ja jej nie widzę? U mnie sprężyna leży na podkładce gumowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vargas Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 U mnie nie leży sprężyna na żadnej podkładzie gumowej. Kurcze ale dlaczeg ta metalowa tacka jest odwrócona i wygląda jak by była pod innym kątem ;) Czy mogło coś się zepsuć u góry w kielichu ;) [ Dodano: 2010-06-08, 17:42 ] No szkoda ze nikt nie potrafi mi pomóc. Ale dzięki chociaż za próby ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts