barman999 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam posiadam w mojej megi manetke wycieraczek która ma tylko trzy pozycje szybkości przedniej wycieraczki, a chcialbym zmienic na manetke z trzema pozycjami szybkości ale rownież z regulacją odstepu czasowego tego najwolniejszego trybu (bo w mojej tej regulacji niema -a bardzo przydatna to jest opcja) i moje pytanie brzmi czy wystarczy wymienic manetke i wszystko bedzie dzialac tak jak powinno czy jeszcze oprócz niej cos musze wymienic. A manetke mam na oku tą: http://moto.allegro.pl/item1057305761_rena...ycieraczek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wydaje mi się, że ktoś juz o to pytał na forum. Swoja drogą, to bajer, z którego i tak bardzo rzadko się korzysta, no ale jeśli Ci się uda założyć to zrób manual gdzie co i jak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zmieniałem manetkę na taką co dałeś na linku ale to nie działa :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ja u siebie mam wymienione manetki + zrobiona czasowa regulacja. Oprocz wymiany manetki potrzeba odblokowania funkcji w kompie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman999 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 cięcie a powedz mi jak i gdzie mozna odblokować tą funkcje w kompie i czy zrobie to sam. Regulamin się kłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 No to sie robi w komputerze samochodu czy sam dasz rade... to chyba tylko jak masz komputer:), mi robil to mechanik :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukilks Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ja u siebie zmieniłem manetke na tą z regulacją prędkości i nic nie musiałem włączać w kompouterze, bo przecież wycieraczki nie idą przez komputer pokładowy. Wszystko jest w manetce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 A trzeba dodać te dodatkowe czosową regulacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Odkop. Wymieniłem dziś manetkę, na taką z regulacją pracy przerywanej i wszystko działa jak należy. Żadne podpinanie pod CLIPa nie jest potrzebne. Edytowane 9 Maja 2015 przez lukasfenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZ1 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 A u mnie nie działa regulacja czasu po zmianie samej manetki... ma ktoś z Was schemat tych obwodów? co trzeba jeszcze przerobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levy Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 U mnie również występuje problem z działaniem tej regulacji. Podbijam prośbę o schemat obwodu dla tej funkcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi