Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Akcja Nie obijam drzw!

arni88

Rekomendowane odpowiedzi

Na forum Stowarzyszenia Civic Klub Polska zainicjowana została akcja "Nie obijam drzwi"

Info w temacie: http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=77563 (forum dostępne po zalogowaniu)

Powstał już wstępny projekt logo promującego akcję. Chcemy wykonać naklejki bądź zawieszki na przyssawkę, które mają widnieć na szybach aut i uświadamiać ludzi nie szanujących cudzej własności. Jeżeli jesteście w stanie pomóc w wykonaniu takich gadżetów, proszę o kontakt. Docelowo chcemy prowadzić sprzedaż naklejek lub zawieszek w cenie kliku pln, ale jeżeli znajdzie się sponsor, to chętnie będziemy rozdawać je za darmo ;)

nieobijaj3.gif

Jeżeli uważacie to za dobry pomysł, to przekażcie tą informację dalej. Zachęcam również do dyskusji na forum CKPL jak również w innych miejscach gdzie pojawi się to info. Im szersza skala działania, tym większa szansa na zwrócenie uwagi na ten problem.

Co o tym sądzicie? ja uważam że to dobry pomysł, pod super marketami to już masakra postawić auto..

Popieram wszystkimi dostępnymi mi rękami. Niestety akcja może przynosić rezultaty odwrotne do zamierzonych i jak taki buc przeczyta taką zawieszkę, to puknie, bo nie zrozumie przekazu, albo zrobi specjalnie na złość. Witamy w Polce, nie możesz tu mieć ładniejszego (bardziej zadbanego) auta niż te obok na parkingu :evil:

arni88, jak będę zawieszki to chętnie kupię. Nie to żebym nie popierał akcji, musiałeś mnie źle zrozumieć. Naklejać nic nie będę na furę, bo to nie słup ogłoszeniowy, ale zawieszkę mogę wpakować od środka.

Mimo wszystko nadal będę szukał miejsc na parkingu trochę bardziej oddalonych od celu, ale z większą przestrzenią. Wolę przejść 50m więcej, niż później żałować że stanąłem bliżej i mam furę oklepaną. Co więcej drzwi w coupe są długie i nie każdy to rozumie.

BRAWO!

BTW, ja się pod wejścia supermarketów nie pcham, zawsze parkuję gdzieś z tyłu gdzie jest luz. Kilka kroków więcej kosztuje mnie mniej niż skoki ciśnienia

Proponuję jeszcze akcję KULTURALNE PARKOWANIE i nie chodzi mi nawet o chamskie parkowanie np. na trawniku, ale o zwykłe dojeżdżanie kołami do krawężnika przez co maska wystaje 50cm nad chodnikiem, z tyłu zostaje metr wolnego, a dla pieszych niekiedy nie ma nawet metra. Przechodniom trudno się wyminąć, kobiety z wózkami i niepełnosprawni mają problem, bo jaśnie państwo muszą poczuć krawężnik pod kołami...