arni88 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Na forum Stowarzyszenia Civic Klub Polska zainicjowana została akcja "Nie obijam drzwi" Info w temacie: http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=77563 (forum dostępne po zalogowaniu) Powstał już wstępny projekt logo promującego akcję. Chcemy wykonać naklejki bądź zawieszki na przyssawkę, które mają widnieć na szybach aut i uświadamiać ludzi nie szanujących cudzej własności. Jeżeli jesteście w stanie pomóc w wykonaniu takich gadżetów, proszę o kontakt. Docelowo chcemy prowadzić sprzedaż naklejek lub zawieszek w cenie kliku pln, ale jeżeli znajdzie się sponsor, to chętnie będziemy rozdawać je za darmo ;) Jeżeli uważacie to za dobry pomysł, to przekażcie tą informację dalej. Zachęcam również do dyskusji na forum CKPL jak również w innych miejscach gdzie pojawi się to info. Im szersza skala działania, tym większa szansa na zwrócenie uwagi na ten problem. Co o tym sądzicie? ja uważam że to dobry pomysł, pod super marketami to już masakra postawić auto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Sądze że pomysł jest OK ale myślę że tym nie nauczy się "baranów". Buraki były są i bedą !!! Co nie znaczy że nie tzreba ich próbować zmieniać ;) Myślę że zawieszki byłyby lepsze - jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Popieram wszystkimi dostępnymi mi rękami. Niestety akcja może przynosić rezultaty odwrotne do zamierzonych i jak taki buc przeczyta taką zawieszkę, to puknie, bo nie zrozumie przekazu, albo zrobi specjalnie na złość. Witamy w Polce, nie możesz tu mieć ładniejszego (bardziej zadbanego) auta niż te obok na parkingu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 meganecoupe w takim razie nic z tym nie zrobić i niech dalej tłuką? jeden się znajdzie co walnie na złość ale pięciu przeczyta i się zastanowi, wiec myślę że warto mieć taka naklejkę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 arni88, jak będę zawieszki to chętnie kupię. Nie to żebym nie popierał akcji, musiałeś mnie źle zrozumieć. Naklejać nic nie będę na furę, bo to nie słup ogłoszeniowy, ale zawieszkę mogę wpakować od środka. Mimo wszystko nadal będę szukał miejsc na parkingu trochę bardziej oddalonych od celu, ale z większą przestrzenią. Wolę przejść 50m więcej, niż później żałować że stanąłem bliżej i mam furę oklepaną. Co więcej drzwi w coupe są długie i nie każdy to rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowie Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 BRAWO! BTW, ja się pod wejścia supermarketów nie pcham, zawsze parkuję gdzieś z tyłu gdzie jest luz. Kilka kroków więcej kosztuje mnie mniej niż skoki ciśnienia Proponuję jeszcze akcję KULTURALNE PARKOWANIE i nie chodzi mi nawet o chamskie parkowanie np. na trawniku, ale o zwykłe dojeżdżanie kołami do krawężnika przez co maska wystaje 50cm nad chodnikiem, z tyłu zostaje metr wolnego, a dla pieszych niekiedy nie ma nawet metra. Przechodniom trudno się wyminąć, kobiety z wózkami i niepełnosprawni mają problem, bo jaśnie państwo muszą poczuć krawężnik pod kołami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jestem jak najbardziej za taką akcją chętnie nabył bym zawieszkę żeby niektórym dać do myślenia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zawieszkę mogę przyjąć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 zawieszki biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 No to i ja bym zabrał sobie by taka zawieszkę. Akcja jak najbardziej na Tak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Co nie znaczy że nie tzreba ich próbować zmieniać Trzeba ich zgładzić już mam dość nowych śladów na aucie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Taaa nie potrafia normalnie otworzyc tylko musze pier... z rozmachem ... Niech otworzy, jak jest ciasno, nawet niech delikatnie oprze jak juz musi, ale nie jak drzwi od obory !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja równiez popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 i ja też popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Również jestem za.! ;-) Super pomysł.! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi