tobiaczek1234 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 witam, chciałem jeszcze rozwinąć temat tego błędu, na forum zostało to opisane jako awaria napinacza tylnych pasów po lewej stronie. Kwestia jest jeszcze taka, jak ten naprawić tą awarię. Gdzie ten napinacz dokładnie się znajduje i od ktorej strony należy się do niego dobrać. Załączam jeszcze zdjęcie mojego odczytu z clipa z tym błędem i chciałem zapytać, czy to co tam widać, to oznacza, że uszkodzone są jakieś kable, lub wtyczka? [ Dodano: 2010-06-20, 16:59 ] jeszcze co ciekawe, jak teperatura na zewnątrz wzrasta i robi się ciepło to jak wsiadam do auta po błędzie ani śladu, nie odpala się i jak podłączam się do komputera to błędu nie widzi, natomiast jak temperatura spada i robi się chłodniej to zaraz błąd się odpala. Wie ktoś co to za cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal20xx Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Hej I jak wiesz gdzie ten błąd szukać bo mam dokladnei to samo w clio 3 chyba cos z napinaczem pasow tylnich ale pojęcia nei mam gdzie to szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts