bowie Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Kolor odgrywa niebagatelną rolę w wyglądzie auta (które ponoć kupuje się oczami) Dlaczego zdecydowaliście się na określony kolor i czy drugi raz wybralibyście ten sam? Innymi słowy: plusy i minusy kolorków dostępnych w megance III Jeśli chodzi o mnie, to do Grantoura wybrałem beż popielaty, ale napiszę o nim coś wiecej jak już odbiorę samochód, czyli dopiero w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Stalowoniebieski - juz niedlugo odbior - kolor widzialem tylko przelotem przez 30sek i co widze jakies zdjecia w sieci tego koloru to wyglada on calkiem inaczej... wiec troche strachu jest ;) Nawet naszego użytkownika juz o to pytałem bo jego fura w galerii też nie pasuje do tego co wybieralem ;) Wybór: kolor spodobał się w katalogu mojej połówce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bowie Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Stalowoniebieski jest OK, dzisiaj widziałem dwie meganki, jedna właśnie stalowniebieska, druga szara eclipse (kurna, kto to kupuje, możecie mi wytłumaczyć?). Brałem pod uwagę też szary platynowy, ale mi przeszło jak kiedyś zobaczyłem lagunę III w tym kolorze, wyglądała tak... zwyczajnie (aczkolwiek platynowa megane grantour może wyglądać lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoundWave Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Właśnie dzisiaj widziałem szarą (nie metalic) MIII, IMO wygląda dość banalnie, jak clio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejker Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jeśli chodzi o MIII Coupe - jak dla mnie musi to być pomarańczowy. Jakoś ten kolor wyjątkowo mi przypasował do tej wersji, jest wyjątkowy, niespotykany i moim zdaniem ładnie pasuje do dość niebanalnego designu samochodu ;-) Jeśli MIII CC - koniecznie biała perła ;) Chociaż ten biały może być ciężki w utrzymaniu odpowiednim, ale to się przekonam jak odbiorę i wtedy dokładnie wypowiem ;) Na razie mówię czysto o walorach wzrokowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkotek Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 MIII Coupe - czarna perła ;) Wygląda super, no i jeszcze może być biała - tez wygląda niczego sobie ;) I jeden i drugi nie jest łatwy w utrzymaniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deeper Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 ruga szara eclipse (kurna, kto to kupuje, możecie mi wytłumaczyć?) No na przyklad ja, a co ? http://megane.com.pl/deeper-megane-iii-dyn...-09-vt12920.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bowie Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 IMHO, hatchback w kolorze szary eclipse wygląda mocno średnio, coupetka jak widzę prezentuje się dużo lepiej, aczkolwiek w tym przypadku można byłoby kolorowo zaszaleć, bo charakter auta wręcz się o to prosi Ale jak mówią, o gustach się nie dyskutuje, gdyby wszystkim podobały się te same kolory, to na drogach byłoby nudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr4g0n Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 imho Grandtour w kolorze szary eclipse wygląda też awsome, dlatego się skusiłem na model salonowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkuczara Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja wybrałem za namową zony ciemną oliwkę (kombi)- byłem bardzo przeciw ale jak zobaczyłem to naprawdę byłem zaskoczony jak to wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deeper Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 jak zobaczyłem to naprawdę byłem zaskoczony jak to wygląda fajnie To prawda, jakis czas temu tez widzialem na zywo takie cudo i naprawde bardzo fajny kolor... i przedewszystkim nie jest tak oklepany bo teraz gdzie nie pojdziesz to czarny, bialy i srebrny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkuczara Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Wrzuce jakies foty jak umyje auto w koncu, kolor jest naprawde (i nieoczekiwanie) bardzo spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonKisiel Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Jeżeli coupe to jak dla mnie tylko pomarańczowy. Natomiast ja wybrałem do swojego GT noc grenlandii, kolorek świetny, miałem trochę obawy zanim go zobaczyłem na żywo, ale nie żałuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ja bym bral niebieski - jest zajefajny, najbardziej mi pasuje do tej wersji i będzie bardzo dobrze wyglądał o każdej porze roku mogliby w salonach Renault pokazywać na jakiś kawałkach karoserii jak dany kolor wyglada w rzeczywistości - bo katalog papierowy odbiega troche od rzeczywistości i jak nie masz na placu u dealera takiego koloru to takie troche kupowanie w ciemno. Ostatnio odstawiałem ojca mercedesa do serwisu/salonu i mili tam taką fajną sciankę z pokazanymi wszystkimi dostępnymi kolorami (pomalowane kawałki blach) - jakiś pogląd dawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 My wybraliśmy do Grandtoura biały. Zwykły biały Dlaczego? Z kilku powodów, m.in. dlatego, ze lubimy ten kolor, że będzie to trzecie auto w tym kolorze (choć pierwsze kombi), prozaicznie - że za to nie ma żadnej dopłaty (wiem, kupuję auto za ciężkie pieniądze i skapię na kolor, ale krew mnie zalewa, jak za to ciągną kasę), że będzie mi pasował do tego czym się zajmuję, a również dlatego, że strasznie mi się to autko w białym podoba :( Pzdr, P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts