pelson91 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Dla mnie tylko BIAŁY Do tego duże czarne felgi i jest MEGA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja mam czarną, na żywo widziałem też białą - obie wyglądają super. Ale obie są jednakowo upierdliwe w utrzymaniu - widać każdą kropkę brudu na nich. Ta ruda w świetle dziennym jest trochę nijaka Jak chcesz mieć praktyczny kolor to bierz srebrny :( ale akurat na tej wersji to chyba on średnio wygląda. Ale to tylko moja opinia - o kolorach się nie dyskutuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganegt Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 I bardzo dobrze wybrałeś! Czekam na identyczną, też w kolorze niebieskim. Przez zakupem miałem okazję przejechać się na jeździe próbnej takim właśnie modelem i powiem Ci, że w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. A co do innych kolorów.Pod uwagę brałem też biały i czarny. Ten drugi odpadł ze względu na to, że na tym lakierze nie widać zmienionego przedniego zderzaka. A biały widziałem ostatnio na ulicy i jestem bardzo szczęśliwy, że go nie wybrałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ma ktoś megane grandtoura III w kolorze beż popielaty? Jak sie prezentuje ten kolor, jak jest z utrzymaniem czystości? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glee Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 z własnych doświadczeń wynika że ludzie i tak najbardziej patrzą na felgi - wymyty czarny jest bezbłędny ale zazwyczaj krótko jest czysty wiec.... radość jest ograniczona :) dziś brałbym szarą platynę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Jeśli biały to tylko perła lub metalik :) Szara platyna też wygląda nieźle. Czarny efektowny ale jest brudny po przejechaniu 100m od myjni. Nawiasem mówiąc - pierwsza Megi była granatowy metalik. Powiedziałem sobie, że nigdy więcej. Ale napatoczyła się MII GT granatowa z przyciemnianymi szybami, na alusach i... kupiłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Slawek17 czy ten beż popielaty to taki złoty/szampański? Jesli tak to dla mnie wyglada super. Do końca zastanawiałem się czy ten czy czarny :) Wygrał czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Myślę, że można go określić jako złoty/szampański. Żona wolałaby czarny ale ja nie chcę ze względu na trudność w utrzymaniu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stes Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Każda sroczka swój ogonek chwali, dlatego też i ja się pochwale. Beż popielat z jasnym wnętrzem. Piękności Najlepszy pod względem niewidoczności brudu jest srebrny metalic, ale już mi się opatrzył Ciemnych nie braliśmy pod uwagę ze względu na bardzo szybkie brudzenie-widoczne. A z tych jaśniejszych padło na to co w/w napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkoza Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zdecydowaliśmy się z żoną na "rudy" (pomarańczowy lateryt) bo mieliśmy już dosyć czarnego. Czarne samochody wyglądają w większości przypadków super ale niestety tylko jak są czyste a to się często nie przytrafia. "Kalosza" mamy czarnego i w zasadzie wiecznie jeździ bardziej szary jak czarny. To już trzecie nasze autko w tym kolorze i prawdopodobnie ostatnie. Mam serdecznie dosyć prób utrzymania tego koloru w czystości. Tym bardziej, że jak umyję autko to mogę być pewny że za kilka godzin będzie padał deszcz (pewnie większość tak ma :evil: ) Poza tym jak popatrzeć na nasze ulice to większość samochodów jest srebrna, szara lub czarna. A taki "rudy" przynajmniej trochę życia wnosi na ulice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi