ensimek Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Witam, Mam pytanko, od ostatniego odbioru samochodu od mechanika raz na jakiś czas pojawia się problem z odpalaniem auta - rozrusznik nie kręci, jest tylko takie jednorazowe 'cyk', wystarczy poruszać klemami i auto odpala. Więc zdjąłem obie klemy i do [-] jest podpięty taki czerwony kabel który jest zaciśnięty do takiej blaszki i przyczepiony do czarnego plastiku na którym pisze Renault. I problem jest taki, że ta blaszka --- jest pęknięta, pewnie mechanik się mocował i urwał ją. Czy może to być problemem tego odpalania? Jak to teraz naprawić - czym połączyć te blaszki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewy Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Czy możesz dać fotkę tego pękniętego czegoś? Nie kojarzę takiej części na masowej klemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensimek Napisano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Przepraszam, napisałem na [-] a jest na plusie do tej blaszki są podpięte takie dwa grube czerwone kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts