Stokke Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam, zaczne od tego,że jestem kobietą znającą się na autach tyle o ile,szukam od jakiegoś czasu Scenica w automacie chociaż wszyscy mi odradzają,ze jak się zepsuje to z torbami pójdę przyszłam tutaj po fachową poradę, jak to naprawde jest z tymi automatami? czy koszty napraw mnie zabiją na miejscu czy sa porównywalne z manualem? jeśli moge prosić wpadło mi w oko owe autko co myslicie na jego temat? http://moto.allegro.pl/item1103250132_rena...omat_klima.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Rzuca się w oczy zmasakrowane radio, chyba niezbyt dobrze działający wyświetlacz (jakieś krzaczki tam widać) i na czarno pomalowany prawy próg (na łączeniu z błotnikiem). Reszta pewnie jest tajemnicą sprzedającego. Brak też zdjęcia spod maski, więc nie wiadomo, cóż to za instalacja tam się skrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Dziwne jest też to, że brak zdjęcia z prawego boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 na czarno pomalowany prawy próg To plastikowe nakładki na progi, była o tym już kiedyś dyskusja. Niektóre wersje (roczniki) miały w tym miejscu przyklejony kawałek bezbarwnej folii ;-) Jak dla mnie to auto coś za dobrze wygląda, możne tylko na zdjęciach, jak na ten rocznik i przebieg. Zastanawia mnie kierownica. Ja mam identyczną, ale już całkowicie zdartą a mam dopiero 158 kkm. No i albo mi się wydaje, ale przedni zderzak jest chyba czarny, a tylny grafitowy. Nie mniej zobaczyłbym go w rzeczywistości. A już na pewno odwiedził ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stokke Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Jesteście rewelacyjni,widzicie rzeczy na które nawet bym nie zwróciła uwagi,niestety nie mam nikogo kto sie zna na autach i boję się,że kupię auto po przejściach,skoro macie tyle wątpliwości to chyba sobie ten egzemplarz daruję tymbardziej,że mam kawalek drogi do niego,a zerknijcie jeszcze na ten egzemplarz tylko,ze ten to manual i nie jestem przekonana. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13885075 Jeszcze jedno pytanie jaka jest różnica w spalaniu w silniku 2.0 a 1.6? w sumie nie potrzeba mi silnika 2.0 bo rajdowcem nie jestem i 4 osob tez wozić nie będę tylko psa i nie chcę po prostu dużego spalania benzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 najbardziej to mi się podoba to duza przeszczen Różnice są niewielkie, ale naprawdę lepiej zainteresować się silnikami 1,6/2,0 są mocniejsze i przyjemność z jazdy dużo większa. Ale z drugiej strony Scenic to nie wyścigówka, do spokojnej, komfortowej jazdy jak najbardziej się nadaje. Wracając do linku, ktoś kto robił te zdjęcia po prostu napstrykał fotek komórką i wrzucił. Nie wiele na tych zdjęciach widać. Auto golas, ma tylko co niezbędne i tyle Jakaś przygoda z tyłu na klapie i prawej lampie. Nie wiadomo jaki przebieg? Wypucowane na cacy, a ta nakładka na kierownice do wyrzucenia. Trudno powiedzieć, trzeba obejrzeć podjechać do warsztatu lub ASO niech sprawdzą. No i ta cena. Jakaś taka dziwnie niska, jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Scenica z 1.4 bym nie kupił. 1.6 90KM to minimum do tej budy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 To plastikowe nakładki na progi, była o tym już kiedyś dyskusja.Owszem, ale nie wygląda to tak jak na zdjęciach tego Scenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stokke Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Dziękuję za wszystkie porady,niestety tamte auta odpadają,znalazłam fajną okazję,ale zastanawiam się właśnie co jest z nim nie tak,że takie tanie? http://moto.allegro.pl/item1154069339_scen..._z_niemiec.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Rdza przy prawym tylnym świetle. Przebieg pewnie ze 2x większy. Moim zdaniem maska źle spasowana i tylna klapa. Ale niech się wypowiedzą Scenikowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Tylne nadkola do roboty, z obu stron. Z przodu składanie błotnika z progami do roboty z obu stron. Maska rzeczywiście spasowana nie tak jak powinna, z prawej strony trochu "wyje". Wg mnie przebieg dużo większy niż w ogłoszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 moja kierownica wygląda lepij po 215000 tys. niż ta po niby 16300 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi