beyond Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Mam pytanie dotyczace tapicerki. Chodzi o to ze fotel kierowcy sie bardzo przetarl i raczej nie da sie juz naprawic tapicerki. Chcialbym sie dowiedziec co mam teraz zrobic czy da sie kupic samo obicie jednego fotela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoundWave Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Raczej samej tapicerki nie kupisz. Moim zdaniem jeżeli nie odpowiada Ci założenie pokrowców udałbym się do tapicera samochodowego żeby fotel naprawił profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyond Napisano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 tylko nie wiem czy da sie naprawic bo one nie sa tylko przetarte ale sa w niej dziury az gabka z fotela wychodzi :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kz1112 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Poszukaj inny fotel z taką samą tapicerką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoundWave Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Nic nie szkodzi, tapicer wymienia także gąbki Po prostu jak radzi kolega wyżej zorientuj się ile kosztuje nowy fotel a ile naprawa i wybierz co Ci bardziej pasuje czasowo / finansowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyond Napisano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 dzieki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Naprawa/obszycie będzie droższa niż zakup używki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyond Napisano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 bylem sie spytac i jest tak jak mowisz nie dosc ze musze jakos zalatwic tapicerke a samej nie kupie tylko z fotelem to juz bardziej sie oplaca kupic uzywke. Niestety po jednym klopocie jest drugi nie ma wogole foteli z taka tapicerka ja u mnie. Moze to przez to ze taka tapicerka byla w pierwszych modelach. Juz nie wiem co robic :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Możesz poszukać wnętrza z anglika i poprzekładać fotele, trochę zabawy będzie, ale tapicerka jednakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyond Napisano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 znalazlem dzisiaj na allegro komplet foteli i boczkow w calkiem niezlym stanie za 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts