DrNO Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 ale te diody nie maja nozek... :] one sa do montarzu powierzchniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 no to nie ma opcji zmiany podswietlania w wyswietlaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Jak to nie Lutownica w dłoń i dalej do dzieła Wszystko co jest przylutowane da się odlutować i przylutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 diody sa takie jak przy kontrolkach w budziku mowiac o kontrolkach mam na mysli np sygnalizacje zaciagnietego rekawa jaki to typ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Prezes, dobrze prawisz, ale na Twoim miejscu nie zachęcałbym aż tak bardzo do majsterkowania, osoby , która jeszcze nie słyszała o SMD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Powiem, że trzeba delikatnie i z odpowiednią temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 no to nie ma opcji zmiany podswietlania w wyswietlaczu a ja niby jak zmienilem podswietlenie zegarow? z tego co wiem to wszedzie sa takie same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
georozyk Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Czekam cierpliwie na koniec calej akcji. Moze tez sie pokusze, ale jak juz to zmienial bym calosc podswietlenia - czekam wiec na dalsze :roll: wiesci od DrNo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Tez sie pochwale (zdj. tel.) Kilka rzeczy jest do poprawienia - ale ogolnie jestem zadowolony. Nie wiem, czy gornego LCD nie zrobic na czerwono - tak jak dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 spróbuj może ten na dole zrobić na taki sam kolor jak ten na górze myśle że tak będzie lepiej, ale... to twoje auto więc zrobisz jak zechcesz spróbuj może najpierw jakiegoś VT tej konfiguracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Chodzi o to, ze nie podoba mi sie tlo przy bialym podswietleniu lcd. Nie dosc, ze turkusowe to niejednolite... Czerwone podswietlenie jest super (szczegolnie, jak sie delikatnie przyciemni), takze srodek napewno taki zostanie. No i nie wiem na jaki kolor podswietlac konsole srodkowa... Bialy? Czerwony? Bialo-cerwony (na ME :-P )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 ja bym zrobil wszystko na bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 na biało i będzie super ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Chodzi o to, ze nie podoba mi sie tlo przy bialym podswietleniu lcd. Nie dosc, ze turkusowe to niejednolite... Jazel tam pod wyświetlaczem masz białe diody ? bo wiem że ta szybka jest takiego dziwnego odcieniu niebieskiego i po założeniu białych diód wyszedł Ci wyświetlacz w turkusie ? Ps: zmieniłem podświetlanie zegarów - bardzo łatwo się to robi (wporównaniu do przeróbki PS2) żadna dioda nie została uszkodzona podczas wylutowanie DrNo popracuj nad tym :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blau Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Noooo - czekałem, myślałem kombinowałem aż pewnego razu wziąłem zegary do domu i zrobiłem to :( Wybrałem wariant z białym podświetleniem tylko zegarów i wyszło na prawdę super. A efekt poniżej. Aha i jedna uwaga: ja zastosowałem diody o jasności 240mcd i myślę że sensowne są diody do maks. 400mcd. Jaśniejsze będą po prostu dawały po oczach a przecież nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi