CloNu Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 witam wczoraj po małej trasie zauważyłem że na wolnych obrotach wydobywa się spod osłon rozrządu odgłos suchego łożyska lecz jest to tylko na wolnych obrotach, wystarczy że minimalnie dodam gazu i odgłos się traci, czy u was też tak jest? Rozrząd był zmieniany 1,5 roku temu. wcześniej nie zwróciłem na to uwagi bo zawsze z stacyjką włączało mi się radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Sprawdź pasek akcesorii i jego napęd. Na forum masz opis tych wszystkich rolek, jak i co sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tg588 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Czy z rozrządem wymieniłeś pompę wody? U mnie pompa na wykończeniu wydawała takie suche odgłosy na niskich obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloNu Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Nie cytujemy całego posta... tu jest problem bo poprzedni właściciel zmieniał rozrząd Sprawdź pasek akcesorii i jego napęd.Na forum masz opis tych wszystkich rolek, jak i co sprawdzić. Napisałem wyraźnie: spod osłon rozrządu ...jeśli odpowiadamy bezpośrednio pod nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gora85 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 u mnie był hałas właśnie spod osłony. Przyczyną był słabo dokręcony pasek i ustawianie bez blokady po interwencji w serwisie już dwa lata jest cicho. Trzeba sprawdzić to co napisał P_r_z_e_m_o ale nie u jakiegoś mechanika w szopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Sprawdź dokładnie pompę wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi