m-c-ool Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam , mam taki problem chciałem wyciągnąć reflektory przednie i tu pojawia się problem , odkręciłem dwie śrubki które są widoczne z góry i od przodu i myślałem że to tyle a tu się okazuje że jest jeszcze jedna z dołu i tu jest problem jak ją odkręcić ? oglądałem to z wszystkich stron i tam nie ma dostępu do tego , czy trzeba demontować zderzak czy da się jakoś to ominąć ? pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Niestety trzeba zdemontować zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 a jak to zrobić mógł bym prosić jakiegoś manuala ponieważ jeszcze od nowości nie był ściągany zderzak i nie chce nic połamać bo szkoda by było , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Odkręcasz nadkole przy krawędzi zderzaka, pod spodem błotnika na łączeniu ze zderzakiem jest śrubka (10) - odkręcisz ją kluczem na długiej przedłużce (najwygodniej). Odkręcasz osłony od dołu, i jeszcze duża śruba pod zamkiem maski (torx). 15 min. roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 OKI jak przyjdą nowe reflektory to się będę bawił niestety na mojej trasie z nieznanych przyczyn stanął znak :P niestety nie miał szans z rozpędzoną megi ale niestety lampę mam do wymiany i zderzak do poklejenia :P witam już jest dobrze nowe światła założone no i tu znów pojawiło się wyzwanie :P jak wyregulować światła czy jest na to jakiś prosty sposób czy trzeba na jakąś stację diagnostyczną jak to jest ? bo wiem że manualna metoda to stanąć metr od czegoś tam i się ruguluje czy cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi