Viman Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Chciałbym w tym miejscu serdecznie podziękować Tomikowi1970 oraz Prezesowi za odzew, wsparcie i kreatywne podpowiedzi w sytuacji awaryjnej, w której znalazłem się podczas urlopu. Panowie - jeszcze raz wielkie dzięki !!! pozdrawiam Viman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 a co oni takiego zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viman Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Już oni dobrze wiedzą. Pomogli mi - osobie w sumie im nieznanej - w sytuacji awaryjnej. I to wystarczy. A ponieważ nijak nie mogę się odwdzięczyć w postaci "płynu ustrojowego zewnętrzengo" to uznałem że taka forma podziękowania będzie dobra. V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Viman, Wpadnij na zlot do Krzepic to i się okazja znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Viman, nie ma o czym mówić Od tego jest forum ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Viman, Nie ma sprawy. Jak mogę to pomogę a że niewiele mogę to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi